Сервисни информации

ПРЕКИН ВО ЕЛЕКТРОСНАБДУВАЊЕТО

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 21.02.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

– Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.Ферид Бајрам од бр.1 до бр.39. (општина Бутел – Скопје);

– Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Борис Сарафов. (општина Ѓорче Петров – Скопје);

– Од 05:45 до 15:30 часот, корисниците од улиците 2 и 3 и Макпетрол во с.Идризово (општина Гази Баба – Скопје);

– Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од улиците 19 и 27, објектите на ЈКП Илинден, Водовод, Фор Леди и ЛДД (општина Илинден – Скопје);

– Од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од нас.Мождивњак (општина Крива Паланка);

– Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од с.Тркање – делот кај влезот и патот кон фабрика Амфенол; Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од ул.Бел Камен – делот кај раскрсница со ул.Ѓорче Петров пред нас.Драчевиќ (општина Кочани);

– Од 09:15 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Мелница (општина Велес).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе