Category : Кризни ситуации

Кризни ситуации

ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР

Web Administrator
ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР Регионалниот ЦУК Велес информира дека од Полицијата – СВР Велес добиле информација...
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПРОДОЛЖУВА ПО ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИЛО ВО ВАРДАР ВО ВЕЛЕС

Web Administrator
Регионалниот ЦУК Велес, од вечерта после полноќ во саботата на 31.12.2022 година, континуирано е во тек и координира со потрагата по женско лице од с....
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПО ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИЛО ВО ВАРДАР ПРОДОЛЖУВА ДО ВЛИВОТ НА БАБУНА

Web Administrator
Регионалниот ЦУК Велес, од вчера после полноќ е во тек и координира со потрагата по женско лице од с. Сујаклари, кое од Мало Мовче во...
Кризни ситуации

Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска

Web Administrator
Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска, а трае во континуитет од самото пријавување во МВР на 22.12.2022 година. Во текот на денешниот...
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТИОТ ОД КРУШЕВО ЌЕ ПРОДОЛЖИ И УТРЕ, КОН ШУМСКИТЕ ПОЈАСИ

Web Administrator
Во текот на утрешниот ден, од 09:00 часот, е планирано да продолжи потрагата кон шумските појаси по исчезнатото лице во Крушевско. Регионалниот ЦУК Крушево е...
Кризни ситуации

ЦУК: ВО ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТИОТ ВО КРУШЕВСКО ДЕНЕСКА СЕ ВКЛУЧУВА И АРМИЈАТА

Web Administrator
По барање на градоначалникот на Општина Крушево до Центарот за управување со кризи денеска во потрага во Крушевско по исчезнатото лице Киро Пупоноски, се вклучуваат...
Кризни ситуации

Акцијата за пронаоѓање на исчезнато лице од градот Крушево на возраст од 64 година и денеска продолжува

Web Administrator
Акцијата за пронаоѓање на исчезнато лице од градот Крушево на возраст од 64 година со нарушено психичко здравје и денеска продолжува, со проширувањето на периметарот...
Кризни ситуации

Симулациони вежби и обуки за одговор при катастрофи и елементарни непогоди во основните училишта во Струмичкиот регион

Web Administrator
Во периодот од Октомври -Декември се одржаа низа симулациони вежби и обуки со наставниот кадар и учениците за подготвеност за дејствување при катастрофи и елементарни...
Кризни ситуации

ЦУК: Информација – второ тековно дополнување на информациите за изнаоѓање решение заштитна ограда за безбедност кај провалијата, на Кејот на Вардар во Аеродром во Скопје

Web Administrator
Во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиено известување од Секторот за планирање и уредување на просторот на Град Скопје, во врска со последен...
Кризни ситуации

ОПАСНА БЕЗДНА НА КЕЈОТ НА ВАРДАР ВО СКОПСКИ АЕРОДРОМ

Web Administrator
Центарот за управување со кризи, на денешната прес конференција која ја одржа директорот на ЦУК Стојанче Ангелов, укажа дека од страна на загрижени граѓани пред...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе