Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 03.03.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:30 до 13:30 часот, кориснциите од с.Пагаруша. (општина Студеничани)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с. Трново, с. Магарево, Вили Оскар, Живинарска Фарма Дихово , Црвени Петли, Шумски Фенери, Ф-ка Магарево, ТС Копанки, Хотел Молика , Детско Одморалиште Пелистер.(општина Битола)
 • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од салонот на А1 Македонија во Тетово. (општина Тетово)
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Три Чешми. (општина Штип)
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од индустриска зона покрај автопат Гостивар – Тетово, корисниците после наплатана рампа Гостивар Тетово – покрај Автопат.(општина Гостивар)
 • Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од ул.Васил Драгомански, ул.Тоде Думба, ул.Биљановска дел под градски гробишта, ул.Стојан Арсов. (општина Куманово)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Опсерваторија, МКЦ Затчев рид, Кадис и дел од корисниците во с.Злокуќани. (општина Карпош)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Марксова. (општина Прилеп)
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од мв Шеовец, дел од ул.Христо Татарчев (пат од Сопиште кон населба Теферич). (општина Сопиште-Скопје)
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Горно Оризари во делот кај школото. (општина Велес)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата: Јажинце, Старо Село индустриски објект Сурин во с.Старо Село, Рогачево, Јажинце и објекти кои се пред и после селото. (општина Тетово)
 • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Орашје. (општина Тетово)
 • Од 07:30 до 14:30 часот, кориснциите од ул.Бајрам Шабани. (општина Куманово)
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од Црвулево, Ливница Идеал, Зоко Харт, Нимекс, Еко Оаза Самандов, Беник Бензинска Пумпа, Руљак, Припечани, Калаузлија, Јонузлија, Ебиплија, Парналија, Кучица, Вили Плачковица, Втешка и Детско Одморалиште. (општина Штип).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе