Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  03.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од с.Катонче, с.Црн Камен, с.Мездра, с.Орел, с.Стањевци, с. Долно и Горно Ѓуѓанци, с.Павлеѓанци, с.Стројманци и с.Коларци. (општина Свети Николе).
  • Од 09:00 до 11:00 часот корисниците од с.Челопек ( општина Куманово).
  • Од 12:00 до 14:00 часот корисниците од с.Руѓинце ( општина Куманово)..
  • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од населба Деребој, објекти кои се наоѓаат на излез од Тетово кон с.Фалише (АК,Адили,Нијази,Хајпул,Аљб,Ата,Шампион). (општина Тетово).
  • Од 08:30 до 14:30 часот корисниците од Деловни објекти околу казино Кинг, Еуро Бетон Глуво Бразда – на Качанички Пат ( општина Ѓорче Петров).
  • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од с. Мездра с.Павлешенци,Ѓуѓанци,Стањевци и Орел (општина Свети Николе).
  • Од 08:30 до 13:00 часот корисниците од нас. Драчево, ул Киро Фатек (општина Кисела Вода).
  • Од 08:00 до 14:00 часот корисниците од Населба Карпош – Сателит (општина Куманово).
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Глумово, с.Шишево и викенд населба Матка (општина Сарај).
  • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Туденце, објекти кои се наоѓаат во центар на селото ( општина Тетово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе