Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 09.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

-од 09:00-11:30 дел од с.Конопница (корисници во близина на Борчева кафана),

– од 09:00-11:30 нас.Мизовски ливади, нас.Грамаѓе и индустриски објекти на влез во Крива Паланка,

-од 08:00-14:30 с.Петралица, с.Псача и с.Баратлија (опш.Ранковце).

– во период од 8:00 -11:00 часот,корисниците од ул.Ганчо Хаџипанзов  (општина Центар)

– во периодот од 09:00 – 15:00 часот, корисниците   Опсерваторија,МКЦ Затчев Рид, Кадис  и дел од корисниците во с.Злокучани. ( општина Карпош )

– во периодот од 09:00 -11:00 часот, корисниците од бул.Климент Охридски бр.22 (општина Центар)

– во периодот од 09:00 -14:00 часот, корисниците од ул.2 и дел од потрошувачите во с.Долна Матка. (општина Сарај)   

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе