Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 13.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од кориснциите од ул.18ти Ноември, дел од ул.Илинденска, дел од ул.С.Крстески, Од 09:00 до 15:00 часот, кориснциите од дел од индустриска зона покрај автопат ГВ-ТЕ (после Бекгранит) (општина Гостивар);
  • Oд 09:00 часот до 15:00 часот с.Лавце,тетовско Кале, -Селце ХПП Пена,А1 предевател-с.Селце.(општина Тетово)
  • Од 09:30 часот до 14:30 часот с.Фалише и железарата пред влез во селото. (општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителна акција со граѓаните на Неготино

Web Administrator

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе