Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 16.03.2023 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

  • Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од викенд населбата Кучково, корисниците од село Грачани како и објектот на караулата Чашка. ( општина Ѓорче Петров )
  • Во периодот од 09.30 до 13.30 часот, корисниците од ул. Рафаел Батино. ( општина Ѓорче Петров )

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе