Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 20.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 12:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Благоја Гојан бр.5. (општина Аеродром)
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.1 – Пуста Кула нас.Илинден, фирмите Де-Та Дејан, САРА Колант  Вили и  Ведема. (општина Илинден)
  • Од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Милан Марковиќ и објектите околу број  21Б. (општина Карпош)
  • Од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел ул. Алжирска со бр. 2А, 2Б и 4, ул. Багдатска со бр. 2, 4, 6 и 8 и ул. Дрезденска со бр. 14 и 12. (општина Капош)
  • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од Бул.1ви Мај околу Ленски мост, дел од ул.Никола Тесла со околните дуќани и стопански и нестопански објекти. (општина Битола)
  • Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од селата: Моштица, Саса, Маврово, Ристовци, Косевица, Мечкаре, Ѓорговци, Требеш, Вера Јоциќ. (општина Македонска Каменица)
  • Од 08:00 до 12:00 часот, дел од  корисниците од ул.Мариовска бр.1.(општина Аеродром)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе