Сервисни информации

Електроснабдување

Од  ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 21.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

  • Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, дел од ул.Добромир Хрс ( општина Кисела Вода)
  • Во периодот од 10:00 до 15:00 часот,  Васил Главинов Ул. Фуштанска од бр. 90 до бр. 98 (општина Гази Баба)
  • Во периодот од 09:00 до 14:00 часот,  дел од корисниците во с.Мирковци с.Чучер и кај Чардак. (општина Чучер Сандево)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе