Сервисни информации

Електроснабдување

Од  ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

 • Во периодот од 08:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од Ајдучка Чешма (општина Куманово).
 • Во период од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од с. Луке (општина Кратово).
 • Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Чешиново делот кај м.в Домот (општина Кочани).
 • Во период од 08:35 до 11:30 часот, корисниците од Наплатна станица Романовце, с.Брзак, с. Агино Село и с. Романовце (општина Куманово)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Џамија во с.Копанце (општина Тетово).
 • Во период од 10:30 до 15:15 часот, дел одкорисниците од ул.Воин Драшкоци, Лихнида, можно е и дел од корисниците на ул.Александар Мартулков и Панко Брашнаров (општина Ѓорче Петров).
 • Во период од 08.20 до 12:30 часот, корисниците од ул.Браќа Блажески (од кај пицерија МИА кон каналот во 7 Зона) и ул. 18 Ноември, раскрсница кај ресторант Гранд (општина Гостивар).
 • Во период од 07:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од ул. Филип II Македонски, ул. Македонска, Зградата на Црвен Крст, Ангромаркетинг и околината ( општина Битола)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците:Марксова и Мукос (општина Прилеп)
 • Во период од 08:30 до 11:30 часот, дел од корисниците од новопроектираната улица во новата населба Јака во Марино и дел од улицата Мост Илинден (општина Илинден)
 • Во период од 09:45 до 14:30 часот, корисниците од Богомила, Орешје, Нежилово, Папрадиште и Чеплес, Гулевска Населба, с. Бистрица, с. Црешнево (општина Велес).
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с. Маловишта и рибник Маловишта (општина Битола).
 • Во период од 09:15 до 14:45 часот, корисниците од индустриска зона покрај автопат-после неготинска клучка ( општина Гостивар).
 • Во период од 08:30 до 13:00 часот дел од корисниците од Соколарци, Објект на Млекарница – Осогово Милк, с. Соколарци и с. Врбица (општина Кочани).
 • Во период од 08:00 до 09:30 часот, корисниците од од ул.Пчињска (општина Куманово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Земјотрес почувствуван во северните и југозападните делови од Републиката

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе