Сервисни информации

Електроснабдување

Од  ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 24.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

 • Во периодот од 08:30 до 11:00 часот, дел од корисниците од ул.1558 од бр.31 до бр.35. во Радишани (опш.Скопје)
 • Во периодот од 08:30 до 12:30 часот, дел од корисниците од населба Шералти, ул.Донка Ушлинова, дел од ул.Наум Наумовски Борче, дел од ул.Ѓорче Петров со околните објекти (опш.Битола)
 • Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од ТС: с. Мојно и с. Мусинци (опш.Битола)
 • Во периодот од 09:15 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Сретко Крстевски и ул.Седек Костовски ( делот кај семафорите и бензинската пумпа ОКТА), дел од ул.Илинденска ( кон Монтенегро), ул.Браќа Блажески ( на раскрсницата со ул.Седек Костовски), ул.Седек Костовски ( покрај Нептун) (опш.Гостивар)
 • Во периодот од 10:05 до 14:00 часот, дел од корисниците од с. Страгово (опш.Кавадарци)
 • Во периодот од 10:00 до 12:30 часот, дел од корисниците од с.Алданци,с.Норово, Фирма СЕКЕ, Репетитори од А1 оператор, Фирма Еуро ТЕК, Инен Декор (опш.Прилеп)
 • Во периодот од 10:00 до 11:30 часот, дел од корисниците од дел од с.Палатица, објекти кои се наоѓаат на излез од селото кон с.Озормиште (опш.Тетово)
 • Во периодот од 10:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од Дел од с.Бела Црква, Општина Кривогаштани (опш.Прилеп)
 • Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од Марксова, Мукос (опш.Прилеп)
 • Во периодот од 09:00 до 16:00 часот, дел од корисниците од дел од с.Пирок, објекти кои се наоѓаат на влез во селото од кај автопатот и објекти кои се наоѓаат кај џамијата (опш.Тетово)
 • Во периодот од 08:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од фабрика Жито Полог (опш.Тетово)
 • Во периодот од 09:35 до 14:30 часот, дел од корисниците од ДЕМИР КАПИЈА: Областите Дрен, Драчевица, Чифлик, Дошница (опш.Кавадарци)
 • Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од дел од ул.И.А.Смок (покрај р.Вардар) (опш.Гостивар)
 • Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од с.Нераште, освен објектите кои се наоѓаат на влез во селото (опш.Тетово)
 • Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ТС: с. Новаци, Рибарци и амбуланта Новаци (опш.Битола)
 • Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул. Никола Парапунов бр.1 (северната кула кај стара телевизија) (опш.Ѓорче Петров)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе