Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 31.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Марксова, Мукос (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Доне Попов, дел од Шишка, Диме Поцев, Глигор Прличев, Владимир Назор, Личка, Вардарска (опш.Кавадарци);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Никола Тесла, ул.Никодин Симоноски, ул.Вардарска, дел од ул. Живко Брајковски (опш.Гостивар);
  • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. дел од нас. Св. Стефан, куќите на хотел Филип (опш.Охрид);
  • Од 08:15 до 14:30 часот, корисниците од ул. с. Пчиња, с. Студена Бара, с. Вак’в, с. Винце, Каменоломи на локација Краста, м. в. Новине, Воен објект Краста, бензинска станица Макпетрол на автопат во с. Романовце, Свињарска фарма во с. Романовце, ф-ка за церади с. Романовце (опш.Куманово);
  • Од 08:40 до 13:30 часот, корисниците од ул. дел од ул. Јна (област околу бензиска пумпа), дел од ул. 18ти Ноември (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. с. Конче, с. Лубница (опш.Конче-Струмица);
  • Од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од ул. викенд населба Маркова Чешма, Поводеници, Рудник Сивец, Рудник Фимар Балкан, с. Присад, с. Дабница, Репетитори на Борула и Дервен, Ман. св. Ѓорѓија (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 12:30 часот, корисниците од ул. дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Ветеринарната Станица (опш.Тетово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе