Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 03.04.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

  • Од 10:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Шишево кај џамијата ( општина Сарај).
  • Од 08:00 до 11:00 часот корисниците од нас.Млаки, с.Здуње, с.Лешница, нас.Стаклара, с.Равен с.Мердита, с.Долна Бањица, с.Горна Бањица, нас.Грудајца, нас.Фазанерија, с.Сушица ( општина Гостивар).
  • Од 11:00 до 14:30 часот корисниците од нас. Млаки ( општина Гостивар)
  • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Добарце, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото и кај школото ( општина Тетово)
  • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Кучевиште ( општина Ѓорче Петров).
  • Од 09.00 до 15:00 часот корисниците од  с.Зелениково ул.5, ул.2 и околни ( општина Зелениково).
  • Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од улица Октомвриска, Центар за Јавно Здравје, Кам Маркет ( општина Прилеп)
  • Од 10:00 до 11:00 часот корисниците од с.Волковија, Челопек, индустриски објекти пред влез во с. Челопек, Стенче, Блаце, Милетино, дел од с.Радиовце, с. Теново.
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул.Кочо Зози, дел од ул.Никола Парапунов(област кај кулата), дел од ул.Гоце Делчев област кај кулата( општина Гостивар).

Поврзани објави

Крводарителна акција со граѓаните на Неготино

Web Administrator

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе