Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 05.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од бул. ВМРО бр.1. ( општина Центар )
  • Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Кучевиште. ( општина Чучер Сандево )
  • Во периодот од 10.00 до 14.30 часот, објектите лоцирани на бул. Осми Септември од раскрсницата со ул. Скупи до мостот на реката Вардар од страна на Хубо Маркет. ( општина Карпош )

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителна акција

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе