Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 10.04.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 08:30 до 13:00 часот, дел од ул. Антон Попов (опш. Кисела Вода);

– Во периодот од 08:00 до 14:00 часот, дел од ул.Франце Прешер околу бр.19 ( опш. Карпош).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе