Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 12.04.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Кучевиште. (општина Чучер-Сандево)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од  ул.Поп Богомил кај бр.9. (општина Карпош)

– Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од нас.Бедиње. (општина Куманово)

– Во период од 08:40 до 14:00 часот, корисниците с.Чифлик Делчево, Голак, Војни Голак, детско одмаралиште Голак. (општина Делчево)

– Во период од 07:30 до 14:30 часот, корисниците од Железничка станица. (општина Куманово)

– Во период од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од с.Прибачево, фабрика за ориз во с.Прибачево, фирми кај Сепарација Брегалница Прибачево. (општина Кочани)

– Во период од 10:00 до 15:00 часот, дел од жителите на нас. Венец 1 Дебар. (општина Дебар)

– Во период од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од  Бул.Партизански Одреди бр.59 влез 4 и соседни влезови. (општина Карпош)

– Во период од 08:45 до 13:00 часот, корисниците од ул.Ристо Оџаклиевски (покрај Гимназија) , ул.Никола Тесла. (општина Гостивар)

– Во период од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од  дел од ул.Мирче Оровчанец. (општина Центар)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Ранковце, околу пазарот, вклучувајќи ја полициската и ветеринарната станица. (општина Крива Паланка)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од објекти кои се наоѓаат во населба Деребој и објекти кои се на патот за с.Фалише (Терзиија, Згјими Бош, ИнтерФантази, Арт, Пупунца, ШарскоЈагне, Бели 9, Шампион, Ата, Млин Витамил, Адили, Нијази). (општина Тетово)

– Во период од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од дел  дел од корисниците на ул.Илинденска и ул.Мите Богоевски околу пазарот – централно подрачје на град Ресен ( општина Ресен)

– Во период од 09:45 до 14:30 часот, корисниците од дел с.Ботун, Асфалтна База Ново Село, плантажа Кинг Филд ( општина Охрид)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе