Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.04.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

Во период од 07:30 до 16:00 часот, корисниците од с.Отошница, с.П’клиште, с.Герман,с.Нерав, с.Станча, с.Гулинци ( општина Ранковце)

Во период од 08:30 до 16:00 часот без елекетрична енергија ќе останат дел од корисниците од ул. Беличица – област пред голем пазар (општина Гостивар);

Во период од 09.00ч. до 15.00ч., без елекетрична енергија ќе останат селата: Пршовце, Глоѓи,Теарце и Отушиште (Општина Теарце);

Во период од 08:30 до 12:00 часот, корисниците  од  ул. Груица Војвода бр. 2. (Општина  Бутел);

од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од  ул. Борис Трајковски, ул. Жил Верн  и ул. Балканска. (Општина  Кисела Вода);           

од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од  ул. Тодор Чангов (подулици бр: 41, 43, 45 и 47. (Општина  Аеродром);

од 08:40 до 13:00 часот, корисниците од селата: Мршевци, Бучинци, Бујковци и Грушино. (Општина  Илинден);

од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел  од с. Петровец, (објектите во околината на зградадата на Општината и Хотелот Мирор). (Општина  Петровец);

од 09:00 до 13:00 часот, корисниците  од  улиците: Балзакова и  Невена Георгиева Дуња. (Општина  Кисела Вода);

од 09:00 до 14:30 часот, корисниците  од  дел од ул. Алжирска. (Општина  Карпош);

од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од   бул. Партизански Одреди бр. 59. (Општина  Карпош)

                Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 14.04.2023 година, од 08:45 до 13:00 часот, без елекетрична енергија ќе останат корисниците од ул.Живко Брајковски – област околу Гимназија, ресторан Пела (опш.Гостивар).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе