Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија извбестува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.04.2023 година без електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул.Љубица Георгиева во нас.Тафталиџе (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од ул.Индира Ганди бр.31, мал дел од нас.Шуто Оризари, Ресторан „Њу Стар“, Фирма Ефес Трејд – Визбегово, Камп за Азиланти – Визбегово, како и корисниците од улиците 1, 2, 3, 4 и 5 во с.Визбегово (општини Шуто Оризари и Бутел – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од  дел од с.Слатино – објекти кои се наоѓаат кај школото; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Јеловјане, Урвич, Ново Село Шар, Селце и Кеч, како и корисниците од дел од с.Ратае – објекти кои се наоѓаат кај школото (опш.Тетово);
 • Од 07:30 до 16:00 часот, корисниците од селата Пклиште, Нерав, Герман, Отошница и  Станча (опш.Ранковце – Крива Паланка);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Туин; Од 09:05 до 11:30 часот, корисниците од дел од с.Долно Строгомиште – кај џамија (опш.Кичево);
 • Од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од дел од Росоман и Градско, Шошев, Црна Река – Росоман и Агрохеим (опш.Росоман – Кавадарци и опш.Градско – Велес);
 • Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од ул.Васил Главинов во Градско (опш.Градско);
 • Од 08:15 до 10:15 часот, фабрика ИнгЛули, ПН метал, Неџо Комерц, Миском, Унипласт, Фелдман Струга, Тимст, Алкуп груп, Оскар Пласт и бензиската пумпа Окта кај мороишки мост (опш.Струга);
 • Од 10:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од с.Туралево (опш.Кратово);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, Рапид гас (ТС Елка ), Макпетрол, Десива, Магнум, Брана Паљурци и  Ресторан Рибник во с.Богданци (опш.Гевгелија);
 • Од 08:00 до 1500 часот, корисниците од с.Амзабегово, Оранжерии, Авиопункт, Магро, Фабрика Фул Хаус и Опитно (опш.Свети Николе).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе