Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуват дека на ден 28.04.2023 има најава за прекин на електродистрибутивната мрежа во Подрачните единици на  Минестерство за финансии и УЈП во период од 10.00 ч. до 15.00 часот.

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе