Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 03.05.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од дел од  ул. Блажо Орландиќ. (Општина  Аеродром)
  • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од  бул. АСНОМ, бр. 16,  бр. 18, и бр. 24. (Општина Аеродром)
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата: Ласкарци, Раовиќ, Буковоќ и Семениште. (Општина  Сарај)
  • Од 11:30 до 13:30 часот, корисниците од  бул. АСНОМ, бр. 30 и бр. 32. (Општина Аеродром)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе