Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 06.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од селата Буковиќ, Ласкарци, Паничари и Раовиќ (опш.Сарај – Скопје);
  • Од 08:30 до 12:00 часот,  корисниците од улиците Балиндолска и Илија Антески Смок, дел од ул.Беличица – област кај пат за Балиндол) и дел од ул.Младен Симоноски; Од 12:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Долна Бањица – област на центар и кај Врбјаните (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Лешница (опш.Кичево);
  • Од 09:10 до 15:00 часот, корисниците од селата Горно Зркле и Лупште (опш.Македонски Брод);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ТС Митков Блаже и Блажо Сандев, селата Радање, Габер и Оџалија (опш.Штип);
  • Од 09:30 до 13:00 часот, објект на АРМ на м.в.Лисец (опш.Виница);
  • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од ТС Горно и Долно Дивјаци, Арилево, Пуста Река и ХПП Жаба (опш.Крушево);
  • Од 09:20 до 14:30 часот, културниот дом Иљо Антевски Смок и сите придружни објекти; Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од с.Слатино – објекти кои се наоѓаат кај школото и кај џамијата во центар на селото (опш.Тетово);
  • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од зграда на ул.Благоја Јанков Мучето бр.12 (опш.Струмица);
  • Од 09:25 до 11:30 часот, корисниците од Бабин дол – дел околу градски гробишта (опш.Куманово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе