Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 07.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Слатино, објекти  кои се наоѓаат во сокакот кај чешмата ( општина Тетово).
 • Од 09:00 до 14:30 часот корисниците од с. Селце, с.Лавце и Калето во Тетово.( општина Тетово).
 • Од 10:30 до 14:00 часот корисниците од ул.Фјодор Достоевски ( општина Карпош).
 • Од 09:00 до 14:30 часот корисниците од ТС: сепарација Водовод, Брод, фарма Старо Село, Скочивир, Бач, Живојно, космофон Живојно, Гермијан, Викарди, караула Гермијан ( општина Битола).
 • Од 09:30 до 13:30 часот корисниците од с. Враништа ( општинаСтруга).
 • Од 12:00  до 15:00 часот корисниците од ул.Ринхини ( општина Ѓорче Петров).
 • Од 12:15 до 15:00 часот корисниците од од ул.Кеј Братсво единство (област кон големиот пазар)., ул.Васил Василески, дел од ул.Панче Попоски- област кон пазарот и кај ресторан чардак), комплекс згради на ул.Панче Попоски – позади големиот пазар ( општина Гостивар).
 • Од 09:25 до 11:30 часот корисниците од с. Студена бара ( општина Куманово).
 • Од 09:30 до 11:30 часот корисниците од  ул.Перо Чичо – Карап Маала ( општина Куманово).
 • Од 09:30 до 11.30 часот корисниците од ул.Емил Зола, дел од ул.Виктор Иго, дел од ул.Невена Георгиева Дуња ( општина Кисела Вода).
 • Од 08:30 до 12:00 часот корисниците од ул. Беличица-област после мост кон циглана ( општина Гостивар).
 • Од 09:30 д0 13:00 часот корисниците од с.Смојмирово ( општина Делчево).
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од село Бродец, село Побожје, село Малино, село Танушевци, село Брест, дел од село Љубанци ( општина Чучер Сандево).
 • Од 10:00 до 15:00 часот корисниците од  Мобимак с.Мршевци, с,Грушино, Мобимак с.Грушино, с.Бујковци, с.Бучинци, дел од село Мршевци ( општина Илинден).
 • Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од с.Лозово ( општина Штип).
 • Од 07:30 до 16:00 часот корисниците од с.Отошница, с.Гулинци, с.Станча, с.П’клиште, с.Герман и с.Нерав. ( општина Кратово).
 • Од 09:10 до 15:10 часот корисниците од село Тополница, Томино Село, Сушица, Манастирец Осмолетка ( општина Македонски Брод ).
 • Од 12:30 до 14:30 часот корисниците од  с. Студена бара, Пчиња, Винце, Ново село – Студена бара ( општина куманово).
 • Од 09:30 до 13:30 часот корисниците од ул.Анкарска зграда 21, зграда 23, зграда 33, маркет „Рептил  ( општина Карпош).
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од  ул.Румена Хаџипанзова ( општина Кисела Вода).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе