Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 08.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Осло од страната кон Реплек (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Бродец, Побожје, Малино, Танушевци и Брест и дел од с.Љубанци (опш.Чучер Сандево – Скопје);
  • Од 07:30 до 14:30 часот, корисниците од селата Габреш, Кучкарево, Градиште и Орман, базна станица на Т-Мобиле во с.Градиште; Од 08:15 до 14:30 часот, корисниците селата Мургаш, Кутлибег, Пезово, Кокошиње и К’шање и Затвор во с.К’шање (опш.Куманово);
  • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Дрен; Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците напојувани од ТС Клучка (опш.Демир Капија);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од нас.Вонвардарска; Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Горна и Долна Лешница (опш.Тетово);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Железничка и дел од ул.Будва – објектите во комплексот Златно Јајце; Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Момчило Јорданоски (опш.Охрид);
  • Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.М.Ч.Филипоски – област кај мал пазар, ул.Борче Јованоски – област кај мал пазар, дел од ул.Тоде Богданоски и Иво Лола Рибар, од улиците Денче Дејаноски и Страхиња Симоноски и ОУ Братство; Од 12:15 до 15:00 часот, корисниците од нас.Циглана – област кон с.Беловиште (опш.Гостивар);
  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од улиците Бурса и Индустриска и од селата Долно Оризари, Карамани и Трн; Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Добромири, Горно и Долно Агларци, Далбеговци, Арматуш, Мегленци, Орехово, Паралово, Дедебалци, Трап, Будаково, Црничани, Маково, Рапеш, Путурус, Алинци, Мусинци и Мојно, Космофон Мегленци, Брана РЕК, Манастир Паралово (опш.Битола);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од градскиот пазар, и од улиците Маршал Тито, Димитар Влахов, Пабло Неруда и Димче Ковачески (опш.Струга);

Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Пенка Котеска –кон сирената и од ул.Добре Иваноски (опш.Прилеп).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе