Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 14.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од село Летевци, објектите на бензинските пумпи Ржаничино и Рафинерија, корисниците од село Катланово и неговата околина , како и дел од корисниците од село Градманци. ( општина Петровец )
 • Од 09:00 до 11:0 часот, корисниците од Ф-Ка Фатина, Во период од 10:00 до 13:30 часот, корисниците од с.Вруток, дел од с.Равен, с.Речане, с.Церово, с.Сретково, с.Ново Село, с.Долно Јеловце, с.Горно Јеловце, с.Печково, асфалтни бази и каменоломи на автопат ГВ-КИ(опш.Гостивар),
 • Од 08:30 до 12:30 часот, кориснците од ул.Охридска и дел од с.Сремска, Во период од 08:40 до 13:00 часот, корисниците од ул.Иван Иванов Балашо(опш.Кочани);
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.14-та Бригада нас.Дречево, Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Румена Хаџипанзова, нас. Драчево(опш.Аередром);
 • Од 12:35 до 13:30 часот, корисниците од с. Долна Кошарка, Јаворица, Клисура и Мост Клисура(опш.Демир Капија);
 • Од 10 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.4 (пред црквата Св.Никола),Горно Соње(опш.Сопиште);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Таринци(опш.Карбинци);
 • Од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од с. Калишта, нас. Фериште, Казиното во Фериште, Хотел Бисер, База Генти и Амза(опш.Струга);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Кадрифаково, Мондо(Нико2002) Млин Ивана, Сгола Кадрифаково(Лебед)(опш.Штип);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Дамаска(опш.Карпош);
 • Од 06:30 до 15:30 часот, корисниците дел од с.Џепчиште, Згими, Меда 3,Микели 2, Бензинска Пумпа, дел од с.Џепчиште, објекти кои се во т.н македонско маало, под гробиштата, под малите гробишта(опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Белушино(опш.Прилеп);
 • Од 08:20 до 15:30 часот, корисниците од              с.Бујковци, с.Грушино, с.Мршевци, с. Бучинци(опш.Арачиново-Илинден);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Лазо Османков(опш.Велес);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од Индустриска зона Север(опш.Струмица);
 • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од с. Радобор, Чарлија, стопанство Радобор, краварство Радобор и ЗИК Пумпи 1,2и3(опш.Битола).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе