Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 10.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. с.Борино, с.Селце Крушевско, с.Белушино (опш.Прилеп)
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул. Пиринска бр.75А, 75Б, 75Ц, 77, 79, 81, 83, 130, 132, 134, ул.Сремски Фронт бр.4, ул.Пиринска (зграда на Југококта), ул.Сутјеска бр.47, 51, 53, 55, 57, 59, 61 и 63 (опш.Штип)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Партениј Зоографски,  Рилски Конгрес, Востаничка и Славејко Арсов. (опш.Аеродром)
 • Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од ул. Костурски Херои (од бр.49 до 57) (опш.Аеродром)
 • Од 08:10 до 16:00 часот, корисниците од с. Беранци, водовод Беранци, д. Српци, ОНЕ Беранци и стопанство Даме Груев. (опш.Битола)
 • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од  населба Речани,улица Академик Пенчо Давчев. (опш.Велес)
 • Од 08:05 до 14:00 часот, корисниците од Горно и Долно Јаболчиште. (опш.Велес)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од с.Вратница. (опш.Тетово)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото. (опш.Тетово)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Населба Трпезица. (опш.Велес)
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Маврово-област крстови 2. (опш.Гостивар)
 • Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од фирма за текстил БТБ. (опш.Виница)
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Куново, с.Трново. (опш.Гостивар)
 • Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од објект Развоен Центар-Винчини на влезот на Виница, с.Лески. (опш.Виница)
 • Од 07:00 до 12:00 часот, корисниците од Лозаново, Трештен дол, Баглак, Осичка, Домач, Дурачка Река, Плажа, Пашина Воденица и Самоково во Крива Паланка и селата Дурачка Река, Станци, Дренак, Б’с, Варовиште, Кошари, Кркља, Жидилово, Узем, Добровница, Киселица, Трново, Мала Црцорија, Голема Црцорија, Крстов Дол, Луке, Подржи Коњ и Граничен премин Деве Баир, Гасификација и околината. (опш.Крива Паланка)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците на влез десно помеѓу реката и с. Оризаре (опш.Куманово)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с. Егри. (опш.Битола)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе