Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 25.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од Волково ( општина Ѓорче Петров )

-во периодот од 09.00 до 14.00 часот,  корисниците од ул. Дамаска, непарнио броеви од бр. 17 до бр. 27 ( општина Карпош )

На ден 28.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од УЛ.АСТИБО, УЛ.ПАРТИЗАНСКА ДЕЛ, ДЕЛОТ КАЈ АМСМ, ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ (опш.Штип)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе