Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 04.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Воин Драшковиќ и ОУ „Димитар Поп Беровски“; Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од улиците 3 и 100 во с.Волково (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Татомир и Секулица (опш.Кратово);
  • Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од с.Здуње – нас.Стаклара (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од дел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат на стариот пат Тетово – Скопје; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Блаце и дел од с.Милетино (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Трст и дел од улиците Орце Николов, Загребска, Охридска и Ососговска (опш.Делчево);
  •                              На ден 05.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Долно Оризаре (опш.Битола);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Татомир и дел од с.Секулица (опш.Кратово);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Прохор Пчински и Лазо Филипоски (опш.Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе