Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 05.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Долно Оризаре (опш.Битола);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Татомир и дел од с.Секулица (опш.Кратово);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Прохор Пчински и Лазо Филипоски (опш.Прилеп).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе