Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 06.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од Тирз Штип, Сите корисници во Зоната(Адиент, Техникал, Тестајлс, Кондево)(опш.Штип);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.12-та Македонска бригада, дел од ул.Мите Богоевски(опш.Аеродром-Скопје);
  • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.Oхридска, Горски Венец, Пелагонија, Раштани, Питу Гули и дел до ул.Максим Горки(опш.Кавадарци);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците  од ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски(опш.Прилеп);
  • Од 09:55 до 14:30 часот, корисниците од Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово, Согле, Црешнево, Св.Богородица  Согле, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес(опш.Чашка);          
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на пат за с.Чифлак(опш.Тетово);
  • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Биљановска, ул.Тоде Думба, ул.Васил Драгомански, ул.Власто Радоњанин, ул.Народна Револуција, ул.Прозорска, ул.Бајрам Шабани, техничко училиште Наце Буѓони, дел од ул.3-та МУБ, ул.Салтир Наумов, ул.Ѓуро Ѓаковиќ, ул.Боро Менков, ул.15-ти Мај, ул.Илинденска, ул.Св Кирил и Методиј, ул.Ангел Шајче, ул.Перо Чичо(опш.Куманово);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Беловиште- област кај гробиштата(опш.Гостивар);
  • Од 20:00 до 21:30 часот, корисниците од цело с.Арачиново(опш.Арачиново).    

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе