Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 07.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Манчу Матак во Хром (опш.Карпош – Сокпје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Румена Хаџипанзова во Драчево; Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од дел од населбата Усје (опш.Кисела Вода – Скопје);
 • Од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Волковска во с.Ново Село (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Зелениково, м.в.Село (опш.Зелениково – Скопје);
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од улиците Ганчо Хаџи Панзов, Родна Ивева, Богдан Каракостев, Јовче Ќучук, Стојан Бурчевски Буридан, Лисец и Орце Шутев; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Кочо Рацин (опш.Велес);               
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од населбата Трска, ФНЦ Ботибо и Каракутовски; Од 09:00 до 09:40 часот, корисниците од селата Смојмирово, Мачево, Митрашинци, Будинарци и Робово (опш.Берово);
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Конче, Дедино, Ракитец, Горни и Долни Липовиќ, Габревци, Долни Радеш и Пожар (опш.Радовиш);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Пенка Котеска – околу Жито Маркет (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Јажинце и Рогачево, БП Јажинце и сепарациите Сурин во с.Старо Село; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на пат за с.Чифлик (опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од населбата Баглак (опш.Крива Паланка);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Шералти, дел од ул.Новачки Пат и стопански објекти околу Фабриката Гоце Радосављевиќ (опш.Битола);
 • Од 08:10 до 16:00 часот, корисниците од с.Татомир и дел од с.Сакулица (опш.Кратово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе