Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 12.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

– Од 09.00 до 13:00 часот корисниците од с.Крушка, с.Костин Дол, с.Вранинци, с.Небојани, Брана Речани ( општина Кочани);

– Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од ул.Астибо, Ул.Партизанска дел. делот кај АМСМ здуржение за возачи ( општина Штип);

– Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од Конче, Дедино, Ракитец, Современ Дом Баже, Долни Липовиќ, Горни Липовиќ, Пожар, Габревци, Долни Радеш ( општина Струмича);

– Од 07:00 до 10:00 часот корисниците од Широк Сокак, Борис Кидрич, Никола Тесла, Елпида Караманди и Маркс и Енгелс ( општина Битола);

– Од 09:30 до 12:30 часот корисниците од дел од град Тетово, само објекти кои се наоѓаат позади РИМА ( општина Тетово);

– Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од дел од потрошувачите од ул. Кочо Рацин Општина Чашка);

– Од 08:00 до 16:56 часот кориснициете од ул.Борка Талески дел ( од кај м.в. Чкатра ) до ул.Круме Спиркоски ( општина Прилеп);

– Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Самаков и нас.Суврнир ( општина Кичево);

– Од 10:30 до 12:30 часот корисниците од с.Ново Село ( општина Кичево);

– Од 08:00 до 14:00 часот корисниците од индустриски дел од град Прилеп,Мажучиште, Црнилиште, Ропотово, Пешталево, Зрзе, Манастир Зрзе, Дебреште, Лажани, Долнени, Секирци, Костинци, Десово, Дреновци, Сенокос, Браилово, Дупјачани ( општина Долнени);

– Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од Дел од ул.Московска, Лондонска и ул.Гаврил Лесновски, Дел од ул.Бриселска ( општина Карпош);

– Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од с Марино главна улица во Јака и улицата која води од трафостаницата кон главната улица. ( општина Петровец );

– Од 08:30 до 12:00 часот корисниците од Пашаџиково на пат за Пониква и околу Шумска куќа ( општина Кочани);

– Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од с . Татомир ( општина Кратово);

– Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Ново Село ( општина Струга).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе