Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 13.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од ул.Козле бр.19, 21 и 23; и Од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од ул.Козле (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од селата Црник, Панчарево и Сува Река (опш.Пехчево);
  • Од 08:55 до 14:30 часот, корисниците од селата Копанчин Дол, Гургурница, Мерово, Ново Село Дервенд, Церово, Луковица, Рогле и Седларево (опш.Тетово);
  • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.Скопска – од Тобако Итар Пејо до стариот градски пазар и Катастарот (опш.Гевгелија);
  • Од 07:00 до 09:00 часот, корисниците од улиците Панде Николов и Јане Сандански и дел од ул.Филип II Македонски; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од улиците Стив Наумов, Леринска, Нико Фундали, Тошо Даксало и Солунска со околните стопански и нестопански објекти (опш.Битола);
  • Од 10:00 до 15:00 часот, кориснициете од с.Чифлик, Липов Дол, ТС „Бистрен“ (опш.Штип);
  • Од 09:05 до 14:00 часот, корисниците од Гулевска Населба, Бистрица, Црешнев, Богомила, Орешје, Оморани Телеком и Козарска Фарма Мокрени, потрошувачите од селата Нежилово, Папрадиште, Чеплес, Ораов Дол, Габровник, Мокрени, Теово и Согле (опш.Велес);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Пенка Котеска – делот околу м.в.Германски гробишта (опш.Прилеп);
  • Од 09:15 до 13:00 часот дел од корисниците околу општината и помеѓу реката и с.Оризаре (опш.Липково – Куманово);
  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од ул.Беличица – позади трговскиот центар (опш.Гостивар).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе