Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 15.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 -   Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од ПРОБИШТИП: ул. Јаким Стојковски - делот од Општинската зграда до аптека Ема-Фарм, објект на ПЗУ Стомадент и соседните објекти, Пекара Вкус, маркет Кит-Го во центарот, фирма Орион, ул. Христијан Тодоровски Карпош (опш.Кочани).
 - Од 90:00 до 14:00 часот корисниците од дел од нас.Балканска, (општина Штип).
 -  Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од С. Мршевци, С.Бучинци, С.Грушино и С Бујковци
 -  Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.4, во с.Бардовци (опш.Карпош) 
 -  Од 08:30 до 10:00 часот корисниците од ул. Доне Попов, Домовица, Глигор Прличев (општина Кавадарци)
 -  Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од с.Татомир и дел од с.Секулица. (опш.Кратово)
  -  Од 09:00 до 14:30 часот корисниците од Селце, Лавце: Калето во Тетово (опш.Тетово) 
Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од улица Влае (опш.Ѓорче Петров)
Од 09:00 до 16:00 часот корисниците од Јаболци: Дражилово, Елово, Патишка река, Црн врв, Осинчани, Црвена вода, Малчиште, Рудопроект, Каменелом Вардар градба (опш.Студеничани)
Од 09:00 до 16:00 часот корисниците од приклучоци во зграда на бул.Партизански Одреди бр.64А-3Б (опш.Ѓорче Петров)
Од 09:00 до 15:00 часот корисниците дел од с.Пршовце, објекти кои наоѓаат кај патот за с.Јегуниовце (Кипер маркет и околните објекти) (опш.Тетово)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе