Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 25.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

                – Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Јажинче.с.Рогацево,с.Старо Селои с.Сурин. (општина Тетово)

                – Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.Влае бр.81, 85 и корисниците во нивна близина. ( општина Ѓорче Петров).

                – Од 12:00 до 18:00 часот корисниците од бул. Партизански одреди зграда бр. 107. (општина Ѓорче Петров).

                – Од 12:00 до 18:00 часот корисниците од улица Шар Планинска. (општина Ѓорче Петров).

                – Од 13:00 до 15:00 часот корисниците од с.Лешнича. (општина Гостивар)

                – Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од од ул.Франце Прешерн, дел од ул.Ацо Шопов, и дел од ул.Драгутин Аврамоски Гуте. (општина Ѓорче Петров)

                – Од 09:00 до 11:00 часот корисниците од индустиската зона. (општина Гостивар)

                – Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од ул. Борка Талески, ул.Пенка Котеска-дел,  ул.Прохор Пчински, ул.Владо Стојаноски -дел, ул.Вера Циривири-дел, ул.Благоја Николоски-дел, ул.Добре Иваноски -дел, ул.Борка Медарот-дел,ул.Цена Џинорозот. (општина Прилеп)

                – Од 08:15 до 15:30 часот корисничите од Aсфални бази и каменоломи (Прогрес 98, Јефута, Пелагонија, С-Петрол), с.Равен, с.Мердита, с.Печково, с.Долно Јеловце, с.Горно Јеловце, с.Вруток, с.Речане, с. Ново Село, с. Церово, с. Сретково, с. Ново Село. (општина Гостивар)

                – Од 04:00 до 16:00 часот корисниците од на територијата на Општините Кисела Вода, Центар и Аеродром во текот на 24.09.2023 во период од 04:00-16:00 часот можни се краткотрајни прекини во снабдувањето на електрична енергија до корисниците.

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

ПРЕКИН ВО ЕЛЕКТРОСНАБДУВАЊЕТО

Cuk Editor

Земјотрес во Преспански регион

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе