Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул.Анкарска со парни броеви до бр.20 (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Волково кон с.Орман (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 08:05 до 12:00 часо, корисниците од дел од улиците 2, 4, 9, 10 и Добре Ивановски во Инџиково (опш.Гази Баба – Скопје);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Грчец (опш.Сарај – Скопје);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Казандол (опш.Валандово);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, фабриката Антура; Од 12:00 до 15:00 часот, објектите на Алекс конфекција, FTG, Аменол, Дани Текс, Дисконт Кики и Конфекција Вима Фреш (опш.Кочани);
 • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од селата Пиперево и Просениково и Расадник „Продукцион“ (опш.Струмица);
 • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од селата Лажани, Дебреште, Житоше, Вранче, Десово, Сенокос, Дреновци и Заполжани, Репетитори на Трескавец и Манастир Трескавец, како и Рудник Сивец, Манастир Св.Ѓорѓија, Фимар Балкан, с.Присад и населбите Маркова Чешма и Поводеници (опш.Прилеп);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Марена на патот кон Кавадарци; Од 09:55 до 12:00 часот, Тиквешко езеро Ресавско, Сува гора и Косовец (опш.Кавадарци);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Прељубиште, Туденце, Раотинце, Копанце, Јегуновце, Подбреѓе и Јанчиште (опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од с.Загориче (опш.Битола).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе