Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 10.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:55 до 13:00 часот, корисниците од с. Паликура, с. Рибарци(опш.Кавадарци);
 • Од 10:45 до 14:30 часот, корисниците од Чашка, Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово, Согле, Црешнево, Св.Богородица Согле, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес (опш.Чашка);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, кориснците од дел од град Тетово, објекти кои се во Блок 87, објекти кои се наоѓаат кај САГА и позади АвтоПрогрес, објекти на ул.113, објекти кај земјоделско училиште, СОУ Моша Пијаде, објекти кај земјоделско училиште, објекти кај ресторан Босс(опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисиците од поголем дел од Пинтија(опш.Кисела Вода);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, кориснците од с.Долно Јеловце(опш.Гостивар);
 • Од 07:30 до 13:30 часот, корисиците од дел од улица Иво Лола Рибар, м.в. Стара Кланица, нас. Перо Чичо, м.в. Багрем Бања, ул. Ѓуро Пуцар Стари, ул.6-ти Април, ул.30-ти Јули, ул.Стево Филиповиќ, дел од ул.Руѓер Бошковиќ, дел од ул,Михајло Пупин, ул.Благој Пецкалија, нас.Ајдучка Чешма сите улици, нас.Иго Тричковиќ сите улици, нас.Карпош сите улици, нас.Карпош сите индустриски објекти(опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Долно и Горно Свиларе, с.Грачани, с.Кучково, дел од с.Волково, с.Рашче, с.Копаница, с.Бојане, с.Радуша, с.Дворце, с.Орашје, с.Кондово, Вик. Веле поле(опш.Сарај);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, кориснците од дел од с.Маврово-област кај пат за Галичник(опш.Маврово-Ростуше);
 • Од 09:05 до 13:00 часот, корисиците од с. Марена, с. Сопот(опш.Кавадарци);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, кориснците од с.Подржи Коњ, с.Луке(опш.Кратово);
 • Од 11:00 до 12:00 часот, корисниците од објект на Мемедали Аднан на ул. Илинденска (опш.Тетово);
  Од 09:50 до 14:30 часот, корисниците од  с.Граешница, с.Кишава, с.Драгош(опш.Битола);
 • Од 08:00 ди 15:00 часот, корисниците од                дел од ул.2 во населба Инџиково, ул Добре Иванов (опш.Гази Баба);
 • Од 11:00 до 13:30 часот, корисниците од СЕЛЦЕ, ХПП Пена 407, ВЕШАЛА, ВЕЈЦЕ, БРОДЕЦ, ХПП Пена 80, ХПП Вејачка Река и ХПП Вејачка Река 1007, СЕЛЦЕ, БОЗОВЦЕ, ШИПКОВИЦА, ЛАВЦЕ, Калето во Тетово (опш.Тетово);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Тополчани, с.Чепигово, с.Тројкрсти,с.Веселчани, с.Загорани, Градобитна станица Тополчани(опш.Прилеп);

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Почувствуван земјотрес

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе