Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 16.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Камењане млекара ХИТ 73.(општина Тетово).
  • Од 08:30 до 12:00 часот коеисницита од Стопански двор и Блага вода. (општина Ѓорце Петров).
  • Од 09:30 до 14:30 часот корисниците од с.Чепигово, с.Тројкрсти, с.Загоранис, с.Веселчани. ( општина Прилеп).
  • Од 09:00 до 14:30 часот корисниците од с.Камењане, објекти кои се кај школото, во центарот и кон с.Боговиње, дел од с.Синичане, (општина Тетово).
  • 09.00 до 11:15 часот корисниците од с.Лабуништа (влез, Беќировци, кај Автобуската, кај поштата, Костење) и с.Подгорци. (општина Струга).
  • Од 09:35 до 15:30 часот корисниците од Ресторан Тополник, с. Лешки, Викендици во нас. Бавчалук, Ресторан Брана Градче, Викендици над с. Лешки.(општина Кочани).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе