Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните    крводарителни  акции:

  • Скопје, Средно медицинско училиште на Град Скопје – Панче Караѓозов
  • Прилеп, Средно општинско училиште Кузман Јосифовски – Питу
  • Тетово, Факултет за здравствени науки на Универзитет за Југо Источна Европа
  • Струмица, вработени во Општина Струмица
  • Битола, ЈП Стрежево, вработени
  • Виница, граѓанство

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување 28.12.2022

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе