Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 02.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците 14ти Декември, Дебарска, Франг, Хакорд и Манинг (опш.Центар – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од улиците Христо Татарчев бр.38, Козјак 665 и Вера Јоциќ (опш.Кисела Вода – Скопје);
 • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од пат за Долно Лисиче – од ул.Горно Лисиче, од Силбо и Стеда Графика до Авто делови Цаки и Ливран ДОО (опш.Аеродром – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, ОУ „Ѓорче Петров“ (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од селата Рашче, Копаница и Бојане;  Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на влез од с.Кондово (опш.Сарај – Скопје);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Подржи Коњ и Луке (опш.Крива Паланка);
 • Од 09:20 до 13:30 часот, корисниците од селата Калиманци, Тасковци, Грљани и Срушино, м.в.Белов рид и Калиманско поле (опш.Виница);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од м.в.Локва (опш.Велес);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Свидовица и Пумпи за вода за селата Свидовица и Муртино (опш.Струмица);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Киро Крстески Платник (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Пирок. (општина Тетово)
 • Од 08:40 до 14:30 часот, кориснциите од селата Косевица, Тодоровци, Моштица, Костин Дол, Саса, Ристовци, Маврово, Вера Јоциќ, Требеш, Павлиш Дол и Македонска Каменица (опш.Македонска Каменица);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Сливница, Крани, Рајца, Курбиново, Претор и Арвати, автокамп Крани, МХЕ Арвати, Градобијна Претор, Туристичка населба Претор, хотел Претор и населба со вили Претор (опш.Ресен).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе