Сервисни информации

Електроснабдување

 • ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 14.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:             
 • Од 07:00 до 14:00 часот, корисниците ул. 8ми Октомври (опш.Крива Паланка).
 • Од 06:00 до 13:00 часот, корисниците од нас. Бавчалак (опш.Крива Паланка).
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Скоевска бр.129, 131 и 133 (опш.Бутел – Скопје);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Алдинци и Мала Река и викенд населба Мала Река (опш.Студеничани – Скопје);
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.8 во с.Идризово – Дрма (опш.Гази Баба – Скопје);
 • Од 08:50 до 15:00 часот, корисниците од селата Долно и Горно Крушје, Лазе Дамјаноски Стојанова Населба и с.Слатина (опш.Македонски Брод);
 • Од 07:15 до 10:00 часот, корисниците од Безистен, дел од ул.Столарска и корисниците во Старата Чаршија околу Безистенот (опш.Битола);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Бистренци (опш.Демир Капија);
 • Од 07:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.8ми Октомври; Од 06:00 до 13:00 часот, корисниците од нас.Бавчалак (опш.Крива Паланка);
 • Од 08:15 до 15:30 часот, корисниците од с.Форино; Од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од селата Куново и Трново (опш.Гостивар).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Прекин во електроснабдувањето

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе