Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 31.01.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

  • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул.Фредерик Шопен (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 08:30 до 15:00 часот, дел од корисниците од с.Визбегово (опш.Бутел);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од улиците Игњат Атанасовски и Васко Карангелевски во околината на Веро; Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците120, Лавчански пат, Анести Пановски и Стрчин; Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Логоварди, ЗК Пелагонија управна зграда и Еко Клуб – Грин Енерџи (опш.Битола);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, дел од корисниците од ул.Св.Јоаким Осоговски – објектите над ф-ка Карпош и маала Цонев Рид (опш.Крива Паланка);
  • Од 09:15 до 14:15 часот, корисниците на дел од  градот Тетово, ПП дом, Пофикс, нас.Станбена и дел од нас.Пржова Бавча – делови од улиците Б.Миладинови, В.С.Бато, Илинденска, Боро Вулиќ и А.Стефановиќ; Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од селата Жеровјане, Радиовце, Стенче, Волковија, Теново и Пирок; Од 10:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од с.Урвич (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Косово Дабје (опш.Делчево);
  • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од фирмата Бим, Свињарска фарма, Лактис, ПВПП Амзабегово Деферент Енерџи, како и корисниците од селата Кадрифаково, Делисинци и Богословец, Фабијан, Слога Кадрифаково, Млин Ивана и Нико 2002 (oпш.Свети Николе);
  • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од улиците Дабничка, Веби Рушитоски и Дравска (опш.Прилеп);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Индустриска зона во с.Сопот (опш.Кавадарци);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Крушевска Република – од Момин бунар кон ридот (опш.Струмица).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе