Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 02.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Лешок (општина Тетово)
 • Од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од Ресторан Империјал (општина Гостивар)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ТС:  Прехрана, Обнова, наспроти Јавор, Манди транс, Јавор информатика, Новачки пат и Казадизајн (општина Битола)
 • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.11 Октомври, Сава Ковачевиќ, Вера Јоциќ (општина Куманово)
 • Од 09:15 до 12:45 часот, корисниците од Милетино и Блаце (општина Тетово)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Миладиновци Ул.8, Ул.10 и Ул.1 (општина Гази Баба)
 • Од 10:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од Ул.Моша Пијаде (општина Куманово)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул. Борка Талески спроти Грчка амбасада, дел од ул. Никола Тримпаре од грчка амбасада до евангелистичка црква, дел од ул. Дебарца од евангелистичка црква до ул. Ленинова, дел од ул. Ленинова (општина Центар)
 • Од 08:30 до 09:30 часот, корисниците од Хотел Империјал и  краткотрајно: с.Равен и индустриски капацитети с.Долна Бањица, с.Здуње, с.Горна и Долна Бањица, с.Сушица, нас.Стаклара, нас.Фазанерија, нас.Грудајца (општина Гостивар)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од с.Босилово- од училиштето кон с.Еднокуќево и кон пиланите (општина Струмица)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Леринска (општина Ѓорче Петров)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од ул.Ванчо Велев (делот во близина на трафостаницата) (општина Штип)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од Долно Лисиче, ул.10 и ул.12 (општина Аеродром)
 • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска (општина Прилеп)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе