Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 07.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска (Општина Прилеп)
  • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од ул:Зборска, дел од улица Никола Тесла спроти Железничка станица, Технички Факултет, Систина, Автобуска станица Транскоп, ресторан Путник, сенвичари пред Автобуска станица, Пошта и објекти пред Автобуска станица Транскоп (Општина Битола);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од улиците Никола Карев, 29-ти Ноември, Штерјо Николовски и дел од регионалниот пат накај бензинска пумпа Црна Река Петрол (Општина Кавадарци);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од Евроазија, Над Бензинска, Билбилкамен , Лукоил- Довлеџик, Мигрос, Фердо (Општина Битола);
  • Од 11:30 до 15:00 часот, дел од корисниците од потрошувачите од ул. Струшка, бр. 1 до бр.15 (Општина Ѓорче Петров);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од населба Камењар – делот околу новото спортско игралиште, населба Леговец, Бензинска станица Макпетрол (Општина Кочани);
  • Од 11:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од с.Иловица-од центарот на селото кон ридот преку реката (Општина Струмица);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од улиците ул.ЈНА, дел од ул.Павле Аврамоски. (Општина Гостивар);

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Земјотрес почувствуван во Штип

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе