Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул.Николај Островски, ул.Антон Чехов, ул.Пелинце, ул.Лазо Дамовски, ул.Австралиска, ОУ „Страшо Пинџур“ ( општина Ѓорче Петров ).
  • Во периодот од 12.00 до 14.00 часот, корисниците од ул.Лука Геров од бр.33 до бр. 43 ( непарни броеви). Зградите спроти овие објекти. ( општина Ѓорче Петров )
  • Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од ул.Драгутин Аврамовски Гуте ( општина Карпош )

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе