Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН – Македонија известуваат дека во нисконапонската мрежа бележат помал број интервенции кои биле релативно брзо одстранувани.Во високонапонската мрежа поради дефект без електрична енергија од 16.10 часот се корисниците од селата Алдинци, Палиград, Црвена Вода, Караџица и околината.

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 12.03.2024 година, без електрична енергија ќе останат:

Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од село Врапчиште област кај поштата и амбулантата (општина Врапчиште – Гостивар)

Во период од 11:00 до 12:30 часот, корисниците од објектите  во поранешна фабрика ДИЕР и од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од улиците Страшко Симонов, Б.И Гуне, Ѓуро Салај, Абдула Прешова, Александар Здравковиќ, Петар Драпшин, Драги Шутевски, Иван Цанкар, Романовска, Ужичка (општина Куманово)

Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Лабуништа дел од населба Беќировци (општина струга)

Во период од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Теарце, објекти кои се наоѓаат во горниот дел на селото (општина теарце – Тетово)

Во период од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од ул.Манчо Малиминов, Димче Мирчев, Петар Челавец, дел од Маршал Тито (општина Неготино) 

Во период од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од с. Отиштино, с. Бањица (општина Велес)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе