Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека  поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден На ден 26.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 10:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од ул.4 во Сарај, патот кон Љубин (Општина Сарај)
 • Од 10:00 до 10:30 часот, корисниците од Карбинци: Ливница Идеал ( Општина Штип)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Борка Талески од ул. Никола Тримпаре до ул. Ленинова, ул. Никола Тримпаре од ул. Борка Талески до ул. Ленинова, ул. Дебарца од ул. Ленинова до ул. Никола Тримпаре(Општина Аеродром)
 • Од 13:00 до 13:30 часот, корисниците од ТС Стоевтекс, Скантрак и други Стопански Субјекти пред Чардаклија (Општина Штип)
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од населените места Прждево и Бесвица (Општина Кавадарци)
 • Од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од ул. Јајце. ( Општина Штип)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Врапчипште: област на излез. (Општина Врапчиште)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од ул.Борис Сарафов, Апостол Петков и Георги Казепов (во близина на раскрсницата) ( Општина Ѓорче Петров)
 • Од 09:40 до 12:30 часот, корисниците од Чашка: Ѓулевска населба. (Општина Велес)
 • Од 09:20 до 12:30 часот, корисниците од Градско: Дел од корисниците на ул.8ми Септември, ул.Александар Македонски, ул.Питу Гули, ул.11 Октомври, ул.Борис Трајковски, ул.Васил Главинов, ул.Душан Ќириќ, ул.Славе Ефтовски, ул. Илинденска, ул.8ми Ноември (Општина Велес)
 • Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од с.Отља (Општина Липково)
 • Од 02:30 до 13:00 часот, корисниците од Долни Балван,Горни Балван, Трогерци (Општина Штип)
 • Од 09:30 до 10:00 часот, корисниците од Таринци: Зоко Харт (Општина Штип)
 • Од 09:20 до 14:20 часот, корисниците од Лешок и Слатино ( Опптина Тетово)
 • Од 10:30 до 11:00 часот, корисниците од с. Таринци, Краварска Фарма, Таринци помпи, оранжерии Еко Самандов кај Таринци (Општина Штип)
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Костурино, с.Мемешли, рудник Огражден – Мемешли, с.Орманли, с.Дорломбос и дел од с.Раборци – ТС Цано Раборци, ТС Елас, ТС Иљо Орцев Раборци и ТС Репетитор Раборци (Општина Струмица)
 • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од дел од с. Лабуништа, населба Беќировци (Општина Лабуништа)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од с. Зелениково (делот кај млекарата)
 • Од 11:30 до 12:00 часот, корисниците од Прналија: Боник, Карбинци Печуркара, Црвулево, Руљак, Припечани, Археолошки локалитет Баргала, Калаузлија, Јонузлија, Ебиплија, Парналија, Кучица, Вили Плкачковица, Вртешка, Детско Одмаралиште (Општина Штип)
 • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од фабрика Ирфа во с.Порој (Општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе