Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека  поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден На ден 27.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 11:00 до 11:30 часот, корисниците од цел реон на Општина Карбинци (Карбинци, Таринци, Балван, Трогерци, Крупиште, Црвулево и сите села во реонот Плачковица). (Општина Штип)
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од Долани: Ангел Дончевски, ПВПП Текома, ПВПП Долани Електрани, с.Долани.(Општина Штип)
 • Од 11:30 до 12:00 часот, корисниците од Соларна Централа Солар ОНЕ. (општина Штип)
 • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Лазо Осмаков (Општина Велес)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Игманска, Славе Петков, Питу Гули, Богдан Прличков, Орце Мартинов. (Општина Велес)
 • Од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од с.Иловица, дел од с.Штука(Општина Струмица)
 • Од 09:00 до 10:00 часот корисниците од село Банско. (Општина Струмица)
 • Од 08:45 до 12:45 часот, корисниците од село Корито. (Општина Гостивар)
 • Од 09:45 до 12:45 часот, корисниците од влез во с.Добри Дол. (Општина Гостивар)
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од населените места Бохула, Радња, Чемерско, Крњево (Општина Кавадарци)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Апостол Петков, ул.Георги Казепов и ул.Борис Сарафов во близина на раскрсницата со претходните две улици (Општина Ѓорче Петров)
 • Од 08:30 до 15:00 часот корисниците од село Усје.(Општина Кисела Вода)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од Брвеница и Долно Седларце(општина Тетово)
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од улиците Б.Кидриќ и В.С Бато и с.Камењане, само објекти после школото. (Општина Тетово)
 • Од 09:50 до 14:00 часот, корисниците од од Горна Маала во село Јосифово и околните индустриски објекти, како и два кратки прекини на горно Удово. (Општина Валандово)
 • Од 08:50 до 14:00 часот, корисниците од село Разловци. (Општина Делчево)
 • Од 09:30 до 16:00 часот, корисниците од с.Врбоец, с.Милошево, с.Св.Митрани, с.Бучин, с.Пресил. (Општина Прилеп)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе