Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека  поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден На ден 28.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:45 до 14:00 часот, дел од корисниците од Фабрика ДрекслерМаер, Квалитет Пром во с.Речица, Рапид Билд во с.Речица, Бетоњера на влаз на с.Речица (Општина Куманово)
 • Од 08:45 до 09:15 часот, дел од корисниците од с.Сопот, с.Горно Којнаре, Граничен Премин Табановце, Фотонапонска централа Солар Енерџи Компани, с.Табановце, нас.Долно Којнаре, Поранешни воени објекти во с,Четирце, Пекара Златен Клас, Земјоделско Школо Киро Бурназ, Каменолом во с.Сопот (Општина Куманово)
 • Од 07:45 до 13:30 часот, дел од корисниците од с.Тасковци (Општина Виница)
 • Од 09:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од селото Долна Белица, бензиската Хани, млин Истрефи, рикавел, база Џевит и Феим.(Општина Струа)
 • Од 12:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Станча, с.Нерав, с.Герман, с.Пклиште (Општина Кратово)
 • Од 11:30 до 13:30 часот, дел од корисниците од НЕМЕТАЛИ, БАЛТАЛИЈА, БИСТРЕН, ПВПП ХАЈ ЕНЕРЏИ, ЉУБОТЕН, ЧИФЛИК, ЛИПОВ ДОЛ РЕВИЗИЈА (Општина Штип)
 • Од 06:00 до 17:00 часот, дел од корисниците од Станбени куќи на ул.Сремски Фронт, Станбени згради на ул.Џемал Бједиќ бр.15, 17 и 19, Ресторан за брза храна „Пеце“, Ресторан „PAPA’S Food“, Фризерски Салон „Тања Фриз“, Агенција за обезбедување на имот „ФАЛКОН“, Станбени згради на ул.Сремски Фронт бр.33,35,37 и 39, Основно Училиште „Димитар Влахов“(Општина Штип)
 • Од 09:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од улиците Гоце Делчев, Пионерска. Вишешница (Општина Кавадарци)
 • Од 11:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од ул.Б.Кидриќ кај СИМПЛ (Општина Тетово)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од с.Матејче, с.Виштица, с.Никуштак, Базна станица на А1 во с.Липково, с.Гошинце, с.Лукаре, с.Стрима, с.Р’нковце,с.Глажња, објекти на брана Липково и брана Глажња (Општина Куманово)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од Бензиска станица Елтерм Тополчани, Млин Тополчани, Алинци, Шелеверци, Мало Рувци (Општина Прилеп)
 • Од 07:50 до 14:00 часот, дел од корисниците од дел од с.Кркља, с.Жидилово и Гасификација во с.Жидилово. (Општина Кратово)
 • Од 08:50 до 14:00 часот, дел од корисниците од индустриски објекти на излез од Богданци кон Дојран, индустриските корисници на потегот на поранешен Млаз во Богданци (Општина Гевгелија)
 • Од 09:15 до 11:00 часот, дел од корисниците од с.Страцин, с.Пендаќ, дел од с.Ветуница и репетитори на Т-мобиле и А1 во Страцин.(Општина Кратово)
 • Од 09:30 до 12:00 часот, дел од корисниците од Место викано Локва (Општина Велес)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од ул. Никола Парапунов бр. 1 (Јужната кула кај стара телевизија) и бр. 11 (зградата спроти бурекџилница Сараево) (Општина Ѓорче Петров)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе