Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека  поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден На ден 29.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 10:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од ТРСТЕНИК: населените места Шивец, Трстеник, Мрзен, Камен Дол, Дреново Дебриште (Општина Кавадарци)
 • Од 08:30 до 15:00 часот, дел од корисниците од Селата: Граиште, Бараково , Единаковци , Вардино, Света, Млин (Општина Битола)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Тремник-Неготино (Општина Кавадарци)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Индустриска со трафостаниците: Каза Дизајн, Новачки пат, Прехрана, Јавор Информатика, Карши Јавор, Манди, Обнова, Водовод (Општина Битола)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од м.в. Елен Камен, село Радожда и караула Треска (Општина Струга)
 • Од 12:30 до 14:30 часот, дел од корисниците од дел од ул. Гоце Делчев нас. Даљан, дел од ул. Сатеска, дел од ул.Васил Стефоски, дел од ул. Трајче Трајчески, дел од ул. Мико Гилик (Општина Охрид)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од ул.Мексичка, ул.Хаванска, и дел од корисниците на ул.Варшавска (Општина Карпош)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, дел од корисниците од Пумпна станица за вода во нас. Бедиње, Станица за технички преглед Југофер во нас. Бедиње (Општина Куманово)
 • Од 08:45 до 13:00 часот, дел од корисниците од ВАЛАНДОВО: 1-ви МАЈ, поголемиот дел од корисниците од Валандово (освен долна маала и дел од корисниците од источниот дел на Валандово ), Пекара Биоприн (Општина Валандово)
 • Од 09:30 до 15:00 часот, дел од корисниците од објектите кои се наоѓаат во реонот по ул. Караорман кон кружен тек кај Полиција Струга (Општина Струга)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул.Драган Стопаревиќ (Дел од кај 3та МУБ) (Општина Куманово)
 • Од 10:10 до 12:10 часот, дел од корисниците од с.Узмен (Општина Кратово)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од с.Витолиште, с.Манастри, фирма Сирма, Арини Фешн, с.Будимирци, с.Крушевица, с.Чаниште, с.Кокре, с.Зовиќ, с.Старавина, с.Градешница (Општина Прилеп)
 • Од 10:20 до 12:30 часот, дел од корисниците од дел од ул. Ариф Мустафа, дел од бул. Туристичка на излез кон Струга, дел од ул. Никола Петров Русински, дел од ул. Бистрица, дел од ул. Х Мустафа (Општина Охрид)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од с.Град (Општина Делчево)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Сретко Крстески, дел од ул.Јастре Здравкоски (Општина Гостивар)
 • Од 11:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од Пилана во нас.Ново Куманово (Општина Куманово)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Желино објекти што се наоѓаат на излез од селото кон с.Групчин (Општина Тетово)
 • Од 07:50 до 15:00 часот, дел од корисниците од населба Домач (Општина Кратово)
 • Од 08:00 до 18:30 часот, дел од корисниците од с.Варовиште, с.Кошари, с.Кркља, с.Узем, с.Костур и Граничниот премин Деве Баир (Општина Кратово)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе