Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 04.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Благоја Мучето, Ернест Телман и Гаврил Константиновиќ (опш.Аеродром – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Христо Татарчев – подулица 22 (опш.Кисела Вода – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел с.Бардовци; Од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Дрезденска, Катастар, Градежен институт на Македонија и Јеховини сведоци (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Тимјаник, Горни Дисан, Долни Дисан, Вешје и Барово (опш.Неготино);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Фалиш; Од 10:00 до 12:30 часот, објект на Абдула кај Железничак станица во Тетово; Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат во околината на стариот Амам (опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од улиците Крушевска, Крали Марко, Браќа Миладинови, Браќа Поп-Јорданови, Пирин Планина и Петар Дељан (опш.Велес);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Валандово околу Гиманзијата (опш.Валандово);
 • Од 08:50 до 09:50 часот, корисниците од селата Неготино, Градец, Сенокос, Калиште, Ѓурѓевиште, Ломница и Горјане (опш.Гостивар);
 • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Отља (опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Даме Груев – кај населба Мал Парис и дел од бул.1ви Мај – кај сточен пазар; Од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од селата Долно Српци и Беранци и репетитор А1 Беранци (опш.Битола);
 • Од 10:00 до 14:30 часот, корисниците во с.Калаузлија (опш.Радовиш);
 • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул.Гоце Делчев (опш.Кичево);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, кратки прекини на цалата територија на општината Чешиново-Облешево (опш.Чешиново-Облешево – Кочани).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе